Az NMHH 160 millióra bírságolta a Telekomot

gazdaság
2015 február 13., 09:24
comments 15

Mert a szolgáltatás korlátozásával kapcsolatos gyakorlata 2013. október 1. és 2013. december 31. között nem felelt meg sem a jogszabályoknak, sem az általános szerződési feltételeknek. Mivel a jogsértéseket nem először állapította meg a hatóság, a szolgáltató vezérigazgatóját plusz 2 millió forintra bírságolta. A törvény szerint a szolgáltatás korlátozásának értesítés után van helye, ha az előfizető az abban szereplő tartozását az értesítés kézhezvételétől számított 30 napos határidő alatt sem rendezi. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.