Egy újabb trianoni tragédia zajlott le a Való Világban

2015 február 17., kedd 13:06
34

A Való Világra sajnos még mindig sokan úgy gondolnak, mint a műsor, ami alatt nincs semmi. Amiben az ország legtudatlanabb, seggszagú lakosai pörgetik a farkukat a nagy semmibe. Hát a VV7 erre rendesen rácáfolt. Először egy értelmiségivel vezekelt a műsor korábbi népbutító bűneiért, most pedig az őszinte, igaz érzelmek tengerétől repedeznek a villa falai. A tegnapi adás szomorúbb volt, mint a Love Story, a Titanic és a Schindler listája együttvéve. VV Laci, a homlokig kivarrt utcagyerek szerelmét, a tiszta szívű, erdélyi VV Edinát a nézők kiszavazták a villából. Laci taknya-könnye-nyála patakokban folyik a fájdalomtól. Ennyi férfi könny még nem hullott a magyar televíziózás történetében. :(((((((

Ez a szerelmes fiú már egy sziát is olyan mély fájdalommal ejt ki a száján, hogy belesajdul az ember szíve.

Ezekkel a szavakkal búcsúzott a megcsonkított szívű férfi:

Szia.

Már most hiányzol nagyon.

Hiányzik a kis karod, már most.

Annyira fáj minden.

Annyira rossz volt elengedni a kezedet. Nagyon rossz.

De most már kettőnkért vagyok itt. Kettőnkért.

Meglásd, mindent meg fogok tenni, és úgy ahogy neked ígértem. Ezzel a stílussal. És meglátod ott a kulcsot a kezedbe fogom nyomni. Nagyon szeretnék veled lenni. Tényleg.

Örülök neki, hogy megkaptalak téged.

Nem fogok neked csalódást okozni itt a játékban, azt megígérhetem. Büszke leszel rám. És tényleg ne legyen egy percig sem kételyed, hogy szeretlek, mert tényleg nagyon szeretlek. Nagyon nehéz lesz most nélküled, de ki fogom bírni, és meg fogom nyerni. Megígérem neked. Kettőnkért vagyok itt, meg a közös jövőnkért.

Nagyon sokat fogok rád gondolni. Nagyon sokat. Rengeteget.

Úgy megölelnélek.

Nem bírom. Ne haragudj!

Akinek nem volt elég a fájdalomból, az itt megnézheti az egészet:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt