Egy újabb trianoni tragédia zajlott le a Való Világban

a hetedik művészet
2015 február 17., 13:06
comments 34

A Való Világra sajnos még mindig sokan úgy gondolnak, mint a műsor, ami alatt nincs semmi. Amiben az ország legtudatlanabb, seggszagú lakosai pörgetik a farkukat a nagy semmibe. Hát a VV7 erre rendesen rácáfolt. Először egy értelmiségivel vezekelt a műsor korábbi népbutító bűneiért, most pedig az őszinte, igaz érzelmek tengerétől repedeznek a villa falai. A tegnapi adás szomorúbb volt, mint a Love Story, a Titanic és a Schindler listája együttvéve. VV Laci, a homlokig kivarrt utcagyerek szerelmét, a tiszta szívű, erdélyi VV Edinát a nézők kiszavazták a villából. Laci taknya-könnye-nyála patakokban folyik a fájdalomtól. Ennyi férfi könny még nem hullott a magyar televíziózás történetében. :(((((((

Ez a szerelmes fiú már egy sziát is olyan mély fájdalommal ejt ki a száján, hogy belesajdul az ember szíve.

Ezekkel a szavakkal búcsúzott a megcsonkított szívű férfi:

Szia.

Már most hiányzol nagyon.

Hiányzik a kis karod, már most.

Annyira fáj minden.

Annyira rossz volt elengedni a kezedet. Nagyon rossz.

De most már kettőnkért vagyok itt. Kettőnkért.

Meglásd, mindent meg fogok tenni, és úgy ahogy neked ígértem. Ezzel a stílussal. És meglátod ott a kulcsot a kezedbe fogom nyomni. Nagyon szeretnék veled lenni. Tényleg.

Örülök neki, hogy megkaptalak téged.

Nem fogok neked csalódást okozni itt a játékban, azt megígérhetem. Büszke leszel rám. És tényleg ne legyen egy percig sem kételyed, hogy szeretlek, mert tényleg nagyon szeretlek. Nagyon nehéz lesz most nélküled, de ki fogom bírni, és meg fogom nyerni. Megígérem neked. Kettőnkért vagyok itt, meg a közös jövőnkért.

Nagyon sokat fogok rád gondolni. Nagyon sokat. Rengeteget.

Úgy megölelnélek.

Nem bírom. Ne haragudj!

Akinek nem volt elég a fájdalomból, az itt megnézheti az egészet:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.