Az ügyészség elutasította a Vitézy Dávid ellen tett feljelentést

politika
2015 február 21., 08:30
comments 36

A Magyar Nemzet nyomtatott számára hivatkozva írja ezt a Blikk. A BKK Tarlós István által megfúrt vezérigazgatóját utódja, Dabóczi Kálmán jelentette fel üzleti titok megsértésének megalapozott gyanújával, mert az új vezetés szerint Vitézy távozása után lementette a BKK adatállományát.

Ugyanakkor az ügyészség szerint ha így is történt, akkor sem történt törvénysértés, mert az üzleti titok birtoklása nem bűncselekmény, csak ha azzal visszaélnek, jogtalan előnyt szereznek általa vagy másnak anyagi hátrányt okoznak.

Itt tart most a történet, de fogadni is mernénk rá, hogy nem az utolsó felvonását láttuk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.