A Samsungtól igazolna akkumulátor-szakértőket az autógyártásba fogó Apple

tech
2015 február 23., 18:13
comments 101

Legalábbis ez a hír söpört végig a Korean Times nyomán a nagyobb Apple-blogokon. Egy meg nem nevezett Samsung-alkalmazott szerint az Apple jobb fizetést és nagyobb szabadságot ígérve próbálja elcsábítani az alkalmazottakat.

Annyi biztos, hogy mostanában nem ez az első hír arról, hogy az Apple akkumulátor-szakértőkre vadászik. Múlt héten per is indult az Apple ellen, az elektromos autókra specializálódott A123 Systems jelentette fel a világ legértékesebb vállalatát, azt állítva, hogy az Apple tisztességtelen módon próbált meg alkalmazottakat orozni tőlük.

A névtelen Samsung-forrás szerint pedig az új munkatársak dolga kifejezetten az elektromos autók akkumulátorának fejlesztése lenne. Mivel a cég csak most lép be erre a piacra, egyszerre van szüksége szabadalmakra és szakértőkre is. (Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.