Hiába lépett fel a Super Bowlon is Katy Perry, ha eljut Olaszba, fullba nyomja a turistát

utazás
2015 február 23., 12:47
comments 48

Katy Perry nem a világ legizgalmasabb popsztárja, amikor épp nem a Super Bowlon lép fel több mint 100 millió néző előtt, vagy öltözik kolbásznak. Ennek ellenére rengeteg díjat nyert, több mint 10 millió lemezt eladott, és már az is hallott róla, aki kifejezetten nem akart. Akármekkora sztár is, úgy tűnik, a magánéletében ízig-vérig civil, és a legturistásabb turistáknál is fullabba nyomja a turistát. A hét végén Olaszországban szabadon engedte a benne lakó művészettörténészt, és mutatott egy fakkot az európai kultúrának.

Egy nagyon szép firenzei híd

katy perry 1

Boticelli: Vénusz születése? Fújjj, ez undorító! („irónia”)

katy perry 2

Kiszúrta a lényeget Michelangelo Dávid-szobrán? Ki.

katy perry 3

Pisai ferde torony? Bekapta.

katy perry 4

A tartalmas utazást egy paparazzo is megörökítette, a művésznő még a ringlispílre is felült.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.