Lefutott meccsnek tűnik a Fidelitas tisztújítása

A Rogán Antal bizalmasának számító Fidelitas-alelnök, Böröcz László szemmel láthatólag nem olvasta közelmúltban megjelent fontos elemzésünket, amely szerint ma már a strómanoké a jövő, és ő most töretlenül tör felfelé a káderlétrán. Böröcz, akinek testvére öt trafikkoncessziót nyert el, és aki nemrég azért támadt rá Juhász Péterre, mert az Együtt politikusának négy hónapon át nem volt jövedelme, az elmúlt hetekben sorra járja a megyei Fidelitas-üléseket, hogy ott támogatást kérjen az elnöki induláshoz. A Fidelitas Facebook-oldalára eddig felkerült képek alapján Böröcz eddig remekül teljesít.

A fenti képen a Fidelitas Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Választmánya látható, amint Böröcz László, jelenlegi ügyvezető alelnököt jelölte elnöknek a Fidelitas 2015. évi XII. Tisztújító Kongresszusára.

A Fidelitas Budapesti Választmánya egyhangúlag Böröcz László, jelenlegi ügyvezető alelnököt jelölte elnöknek a Fidelitas 2015. évi XII. Tisztújító Kongresszusára. (Fotó: Fidelitas Facebook)
A Fidelitas Komárom-Esztergom Megyei Választmánya Böröcz László, jelenlegi ügyvezető alelnököt jelölte elnöknek a Fidelitas 2015. évi XII. Tisztújító Kongresszusára. (Fidelitas Facebook)
A Fidelitas Bács-Kiskun Megyei Választmánya Böröcz László, jelenlegi ügyvezető alelnököt jelölte elnöknek a Fidelitas 2015. évi XII. Tisztújító Kongresszusára (Fotó: Fidelitas Facebook)
A Fidelitas Nógrád Megyei Választmánya Böröcz László, jelenlegi ügyvezető alelnököt jelölte elnöknek a Fidelitas 2015. évi XII. Tisztújító Kongresszusára (Fotó: Fidelitas Facebook)