Ornella Muti beteget jelentett a színházban, csak hogy Putyinnal vacsorázhasson

életmód
2015 február 26., 16:59
comments 115

Ornella Muti olasz színésznőt csalás vétsége miatt találta bűnösnek egy olasz bíróság, mert még 2010 decemberében orvosi igazolással jelentett beteget munkahelyén, egy Friluli régióban lévő színházban, de igazából nem is volt beteg: Szentpétervárra repült, hogy részt vegyen jótékonysági vacsorán. Igazolása 5 napos pihenésről szólt, de pont ebben az időszakban volt a vacsora is, ahol a pompás, Stallone-féle Oscar című filmből is ismert színésznő Kevin Costnerrel, Sharon Stone-nal és Mickey Rourke-kal együtt lépett fel.A koncertet és a vacsorát egy Putyin-közeli szervezet rendezte.

photo_camera Ornella Muti (jobbra) egy libanoni énekessel, Elissával (AFP)

Az olasz bíróság most hat hónapos börtönbüntetésre ítélte Mutit, és egy 300 eurós bírságot is kirótt rá. Az 59 éves színésznőnek azonban nem muszáj sittre mennie: ha befizet még 30 ezer eurót, elkerülheti a börtönt. (TheMoscowTimes)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.