Magyar rekordokat szeretne lenyomni a Guardian, de természetesen esélyük sincs erre

gasztronómia
2015 március 04., 15:55
comments 102

A brit lap kullogva a magyar trendek után, arra kérte olvasóit, hogy küldjenek fotókat kórházi menükről. Lehet jót is, rosszat is írni, mert fel akarták térképzeni, mi jár Angliában a betegeknek ellátásként. A most megjelent összeállításba pedig jutott minden, egészen elképesztő fogásoktól szerényebb ételekig. Érdemes végigpörgetni annak, aki kíváncsi, hogy mi jár egy brit kórházban.

guradian

Mi meg persze csak csettintünk, hogy szép kísérlet, de azért a Michelin-csillagos kórházi kaják listáját mi állítottuk össze még 2013-ban, olyan klasszisokkal, mint a képen látható vega menü:

vega

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.