Az El País szerint Fernando Alonso a balesete után azt hitte, hogy 1995 van, és 13 éves

sport
2015 március 05., 18:59
comments 120

Eléggé hihetetlen ez a sztori, de attól még nagyon érdekes. Szóval a Telegraph szerint a spanyol El País azt írja, hogy amikor Fernando Alonso felébredt a kórházban február 22-i Forma-1-es tesztbalesete után,

azt hitte, hogy 1995 van.

Mikor megkérdezték tőle, ki ő, és mik a tervei, azt mondta, Fernando Alonsónak hívják, gokartokat vezet, és egyszer majd Forma-1-es autóversenyző szeretne lenni. Állítólag teljesen kiesett neki az elmúlt 20 év, nem emlékezett arra, hogy már évek óta Forma-1-es autóversenyző, ráadásul többszörös világbajnok is.

1995-ben Alonso 13 éves volt, és valóban gokartokkal versenyzett meg iskolába járt a spanyolországi Oviedóban.

Február 22-i spanyolországi tesztbalesete után három napot töltött kórházban, majd posztolt egy videóüzenetet, amiben arról biztosította a rajongóit, hogy jól van. Az nem tiszta, hogyan magyarázták el neki, mi az a Youtube, ha azt hitte, hogy 1995 van, meg azt, hogy miért vannak neki rajongói, ha csak egy 13 éves spanyol iskolás.

A McLaren csapatfőnöke a Telegraph szerint azt mondta, azért nem szóltak korábban Alonso emlékezetkieséséről, mert előbb a balesettel kapcsolatos téves információkat szerették volna tisztázni a sajtóközleményeikkel. Az sem világos, hogy Alonso még most is 13 évesnek hiszi-e magát, a legutóbbi hír róla az volt, hogy orvosi tanácsra kihagyja az ausztráliai idénynyitó nagydíjat. Csapata és orvosai azóta is titkolóznak sérülésének mértékéről és balesetének körülményeiről is.

Itt pedig egy jó szám 1995-ből:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.