Az El País szerint Fernando Alonso a balesete után azt hitte, hogy 1995 van, és 13 éves

2015 március 5., csütörtök 18:59
125

Eléggé hihetetlen ez a sztori, de attól még nagyon érdekes. Szóval a Telegraph szerint a spanyol El País azt írja, hogy amikor Fernando Alonso felébredt a kórházban február 22-i Forma-1-es tesztbalesete után,

azt hitte, hogy 1995 van.

Mikor megkérdezték tőle, ki ő, és mik a tervei, azt mondta, Fernando Alonsónak hívják, gokartokat vezet, és egyszer majd Forma-1-es autóversenyző szeretne lenni. Állítólag teljesen kiesett neki az elmúlt 20 év, nem emlékezett arra, hogy már évek óta Forma-1-es autóversenyző, ráadásul többszörös világbajnok is.

1995-ben Alonso 13 éves volt, és valóban gokartokkal versenyzett meg iskolába járt a spanyolországi Oviedóban.

Február 22-i spanyolországi tesztbalesete után három napot töltött kórházban, majd posztolt egy videóüzenetet, amiben arról biztosította a rajongóit, hogy jól van. Az nem tiszta, hogyan magyarázták el neki, mi az a Youtube, ha azt hitte, hogy 1995 van, meg azt, hogy miért vannak neki rajongói, ha csak egy 13 éves spanyol iskolás.

A McLaren csapatfőnöke a Telegraph szerint azt mondta, azért nem szóltak korábban Alonso emlékezetkieséséről, mert előbb a balesettel kapcsolatos téves információkat szerették volna tisztázni a sajtóközleményeikkel. Az sem világos, hogy Alonso még most is 13 évesnek hiszi-e magát, a legutóbbi hír róla az volt, hogy orvosi tanácsra kihagyja az ausztráliai idénynyitó nagydíjat. Csapata és orvosai azóta is titkolóznak sérülésének mértékéről és balesetének körülményeiről is.

Itt pedig egy jó szám 1995-ből:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt