Dirk Gerkens távozik a magyar RTL éléről

politika
2015 március 10., 16:38

Az RTL-csoport bejelentette, hogy Andreas Rudast nevezik ki az RTL Magyarország élére. A kreativ.hu szerint a vállalatot 2001 óta vezető Dirk Gerkensnek vezető beosztást ajánlottak az RTL Csoporton belül, de egyelőre nem tudni, elfogadta-e a lehetőséget. A végleges vezérigazgató kinevezésére később kerül sor, a hírek szerint az RTL Csoport magyar vezetőt szeretne.

Dirk Gerkens az utóbbi hónapokban az RTL és a magyar kormány között dúló médiaháború egyik kulcsszereplőjévé vált, néhány hete több újság is megírta, hogy a magyar kormány, de különösen Lázár János, Gerkens távozását kérte az RTL-t tulajdonló Bertelsmanntól a deklaráltak a magyar RTL tönkretételét céltő reklámadó csökkentéséért cserébe.

 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.