Egy tökéletes glossza 2015. március 15-ről

évforduló
2015 március 15., 22:14
comments 66

(Nagyon nem baloldali, jogtudós ismerősöm fészbukolta, ellopom, majd sörben törlesztem a jogdíjat. Alá nem írom, mert nem.)

Tehát:

Aki szerint Habony Árpád és Metternich egy lapon említhető (sőt, HÁ a ma Metternichje), annak legalább annyira elment az esze, mint aki szerint Kossuth demokrata volt (szemben az akkoriban a négereket rabszolgaként tartó amerikaiakkal), vagy aki szerint érdemes népszavazást rendezni a következő kérdésről: „Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés határozat elfogadásával kötelezze a Kormányt arra, hogy az Európai Unió Működéséről Szóló Szerződés 86. cikke alapján felállítható Európai Ügyészség létrehozását az Európai Bizottság erre vonatkozó előterjesztése esetében az Európai Unió Tanácsa, illetve az Európai Tanács eljárása során támogassa?”

Kérem, kapcsolja ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.