https://img.444.hu/FullSizeRender-91.jpg

Reszkess, Orbán, indul az ellenzéki tüntetés!

POLITIKA
2015 március 15., 13:52
comments 141

Király András szerint a március 15-i ellenzéki tüntetés kezdete előtt fél órával nagyjából 100-an lehettek Baross téren. Akkor készítette ezt a képet:

2015-03-15-14-24-21-297

Azóta viszont már nagyban megy a buli, háromnegyed háromkor már úgy ezren is lehettek a téren. Bokros Lajos is kivonta lobogóját a Vasminiszter szobra előtt, hogy harcra hívja a piacpárti konzervatívokat.

FullSizeRender (7)

A tüntetés kezdetére még többen jöttek, Király András szerint most már lehet azt mondani, hogy

párezres tömeg gyűlt össze a Keletinél, a pár hagyományos (kettő) értelmében.

Nyitásként Vajda Zoltán hasonlította kártyavárhoz az Orbán-rendszert. Azt mondta, hogy a tüntetésen demonstrálni fogják, hogy nem hátrálnak meg, a végén pedig valami olyan lesz, ami még nem volt. Az adományokat Gucci feliratú dobozba gyűjtik - mondta nevetve.

FullSizeRender (8)

Kész Zoltán is nagyon boldog, alig bírja visszatartani a nevetést:

FullSizeRender (10)

Kész Zoltán (eposzi jelzője: a veszprémi, aki lebontotta a kétharmadot) arról beszélt, hogy Orbán hazudta el a rendszerváltást, mert

a kommunista titkosrendőrség társadalmi kapcsolataként beszélt Nagy Imre újratemetésén.

Hogy aztán most visszavezesse Magyarországot Moszkvához. Az állampártnak föld, trafik és abc-k kellenek, mondta.

Kész Zoltán beszéde után a tömeg megindult az Astoria felé. Az ATV élőben közvetíti az eseményeket, ide kattintva nézheti ezt, akinek erre van igénye.

FullSizeRender (11)

Király András szakvéleménye szerint bejött a klasszikus vonultatós trükk, most már egész nagy lett a tömeg: az eleje már a Huszár utcánál van, a vége még a Keletinél. Orbán, takarodj! és Mocskos Fidesz! a jelszavak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.