Orbán szerint a kommunisták olyanok, mint a bor

POLITIKA
2015 március 16., 16:10
comments 426

„Mi célszemélyei voltunk a titkos nyomozásoknak, bennünket zaklattak, bennünket hallgattak le, ránk telepítettek ügynököket, és bennünket gumibotoztak”

- jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben.

A kormányfőt az azonnali kérdések során a jobbikos Mirkóczki Ádám kérdezte arról, igaz-e Simicska Lajos nagyvállalkozó vádja, miszerint a katonaság idején együttműködött az állambiztonság III/4-es főcsoportjával.

Orbán Viktor válaszában azt mondta, „mifelénk az ilyesmit nem cáfolni szokták, hanem visszautasítani”, és nevetségesnek nevezte a vádakat.

„A valóság az, hogy mi alakítottuk az első kommunistaellenes szervezetet.”

Orbán azzal zárta felszólalását, hogy büszke arra, hogy 25 évet tett bele abba, hogy

„a kommunisták még felvizezett, hosszúlépéses formában se térhessenek vissza.”

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.