Dirk Gerkens elkezdett visszapofázni az RTL új vezérének

Andreas Rudas mély, őszinte interjújáról már írtunk ma, és úgy tűnik az RTL leváltott főnöke, Dirk Gerkens is elolvasta, hogy miket mondott az ember, aki a helyére lépett. Ez pedig úgy néz ki, hogy nem  annyira tetszik az RTL-t 14 évig sikeresen vezető Gerkensnek.

  • Egyrészt azt mondta, hogy 3 és fél évre kötöttek szerződést legutóbb, nem pedig ötre, az 2017-ben járt volna le. Ez mondjuk apróság.
  • Rudas azt pedzegette, hogy 14 év sok idő egy pozícióban, amire most Gerkens bedobta, hogy van 15 éve ugyanabban a székben ülő RTL-es vezető.
  • Az új, átmeneti főnök arra is utalt, hogy Gerkens szállodában lakott az utóbbi időben, erre a leváltott ember azzal vágott vissza, hogy ez korábban is így volt, és a dolog 7 évig a kutyát sem zavart.

A legizgalmasabb viszont mégis az, amit a végén mondott a HVG-nek, hogy

"ennél többet egyelőre nem akar nyilatkozni a menesztéséről, de rövidesen meg fog szólalni, hogy »helyre tegye a sajtóban az utóbbi időben megjelent téves állításokat«".

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.