Kedden szavaznak az ENSZ-ben a meleg munkatársak juttatásairól

jog
2015 március 21., 18:46

Az oroszoknak nem tetszik, hogy Ban Ki-moon ENSZ főtitkár tavaly nyáron minden házaspároknak, családoknak, családtagoknak járó juttatást kiterjesztett az ENSZ-nek dolgozó homoszexuális alkalmazottakra, amik a heteroszexuális munkatársaknak jártak. Már év vége óta fenyegetőznek az oroszok, hogy ezt nem nyelik le, és szavazást indítanak a főtitkár döntése ellen. Úgy néz ki, most már tényleg nem is várnak tovább, és kedden az ENSZ pénzügyeivel foglalkozó 5-ös biztosságban megtámadják a melegek egyenlőségét elismerő döntést. (Guradian via Nol)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.