Meghalt Janukovics fia, állítólag belefulladt a Bajkál-tóba

külföld
2015 március 22., 15:39
comments 116

A megbuktatott ukrán elnök fia, ifj. Viktor Janukovics állítólag belefulladt a Bajkál-tóba, amikor a kocsija alatt beszakadt a tó jege – írja az orosz és az ukrán médiára hivatkozva a Siberian Times. A hírt más angol forrás egyelőre nem erősítette meg.

A Rain TV szerint pénteken épp egy sporteseményen vett részt a szibériai Bajkál-tó északi részén, amikor a Volkswagen minibusz alatt beszakadt a jég. A jármű öt másik utasa túlélte, egyedül Janukovics fulladt a vízbe.

Az illetékes orosz minisztérium viszont nem közölte a volt ukrán elnökhöz hasonlóan orosz számüzetésben élő 33 éves férfi nevét az áldozatok között. Mint mondták, nincs Janukovics nevű áldozat. Csakhogy lehetséges, hogy a Janukovicsok más névvel vannak Oroszországban.

Több Janukovicshoz közel álló ember is meghalt az elmúlt hetekben. Ifjabb Viktor Janukovics rajongott a sportautókért, az ő kocsijait találták meg Kijevben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.