A Tag Heuerrel szövetkezve dolgozik a Google az androidos luxusórán

TECH
2015 március 23., 09:37
comments 19

A Google-ről, az Androidról meg az Intel processzorokról eddig senkinek nem a luxus jutott az eszébe, de majd most: a Google a Tag Heurrel áll össze, hogy elkészítse saját luxusóráját, amivel nyilván az Apple aranyórájának nyomába kíván eredni. "A Szilícium-völgy találkozása Svájccal" - kommentálta a bejelentést Jean-Claude Biver, a Tag Heuer vezérigazgatója. Az óráról közelebbit nem lehet tudni, képek sincsenek, de nyilván rohadt drága lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.