Magyarok, lányok, asszonyok! Ne menjetek Dubajba

Budapest
2015 március 24., 07:15
comments 56

Athén még éppencsak előttünk, de Queenstown, Hong Kong, Dubaj és Sydney lenyomva. Megjelent a Tripadvisor top 25-ös listája az idei utazásokra ajánlott városokról, rajta van Budapest, a 21. helyen. Az szerencse, hogy nem értesültek a Duna királynője villamossíneinek felújításáról, és abból már amúgy is csak két hónap van hátra. Ha pedig a Moszkva tér is elkészült, a top 20 sem lesz elérhetetlen.

Amúgy Marrákes a legmelegebben ajánlott város. Európában Budapestet Isztambul, Prága, London, Róma, Párizs, Barcelona, Szentpétervár és Athén előzi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.