Mostantól Budapesten is lehet Pac-Manezni

káosz
2015 március 31., 16:05
comments 42

Április 1. közeledésével minden évben meglepik felhasználóikat valamivel a legnagyobb techcégek és ez most sincs másképp: a GoogleMapsen mostantól Pac-Manezni is lehet, akár Budapest utcáin is, csak a térképnézetben megjelenő Pac-Man ikonra kell kattintani a képernyő bal oldalán.

Ha esetleg van még olyan ember a világon, aki nem tudja, mi az a Pac-Man, annak egy kis segítség: ez a világ egyik legrégebbi videójátéka, egy sárga, tátogó fejjel kell benne bekapni minél több kis pontot egy labirintusban, anélkül, hogy a labirintusban cirkáló szellemek elkapjanak.

Na, mostantól már értelmezhető az a kijelentés is, hogy

Majdnem megcsináltam Budapestet, de a Báthory utca és a Kossuth tér sarkán elkapott egy szellem, és meghaltam.

photo_camera Pac-Man az Országház körül

(via Kotaku)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.