A magyar labdarúgás végre arra a pályára lépett, ahol mindig is lennie kellett volna

futball
2015 április 02., 13:56
comments 82

Hagyjuk a csirkeszerű európai Fradi-sast, a szakadék szélén lévő Győrt, amikor itt van a magyar futball legújabb, igazán vonzó oldala. Tényleg csak két rövid hír az időszakból, amikor a magyar bajnokság pihen:

Korunk legjobb magyar futballistája, akit majdnem megvett már egy csomó híres klub, Dzsudzsák Balázs reklámfilmet forgatott. A rendező, Vermes Iván szerint "A film főhőse igazi férfi, aki a testével és futballtudásával menti meg partnerét”.

Dzsudzsák kereken hat másodpercig szerepel a reklámban. "Maga a stílus, a ruha, az egész közeg abszolút én vagyok, feltaláltam magam, semmi olyan nem volt, ami akadozott volna, csak azt sajnáltam, hogy a lövésbe nem adhattam bele apait-anyait" - mondja a játékos, akit a Kreatív idéz, alighanem egy PR-közelményből.

photo_camera Dzsudzsák abszolút én szerepben

És erre is rá tudott kontrázni George Hemingway, a kieső helyen álló Honvéd tulajdonosa, aki megkapta a Hooters magyarországi éttermének VIP-kártyáját, ezt Facebook-poszt is bizonyítja. A budapesti mellbár a Hemingway család érdekeltségében van. A Honvédnak szurkoló egyik, most itt meg nem nevezett kollégám szerint Hemingway nagyvonalúan ide szokta meghívni évzárókra a játékosokat, az idegenlégiósok a pályán soha nem látott lelkesedéssel mennek a nagymellű pincérnőket bámulni.

hemingwayA győri focit pénzelő Quaestor-vezér, Tarsoly Csaba sajnos előzetesben van, onnan nem kaptunk képeket.

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.