Habony Árpád kilógó seggel uzsonnázott a londoni Harrodsban

gasztronómia
2015 április 06., 16:39
comments 520

Orbán Viktor (nem mindig sikeresen) rejtőzködő tanácsadója raszputyini helyett inkább quasimódói testtartásban fogyasztotta el a húsvéti menüt, nadrág felett sportosan kilógatott hátsóval. Londoni idő szerint 16:04-kor tömte a majmot, stílusosan a Bentley's nevű étteremben.

Minthogy nem tudunk arról, hogy van-e bármilyen rendszeres jövedelme, így nem tudjuk, miből.

photo_camera Olvasónk fotója a londoni étteremből

Az ex-kendós–ex-vitrinológustanácsadó a kép alapján nem a volt(?) feleségével, Kapócs Zsókával, de úgy tűnik, nem is a volt(?) ukrán barátnőjével, Krisztina Usikovával volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.