Ma végleg eldőlhet, hogy mi lesz az M4-es autópályával

gazdaság
2015 április 08., 06:13
comments 84

A szerdai kormányülésen dönthet úgy a kormány, hogy felbontja az Abony-Fegyvernek közti szakasz szerződését a kivitelezőkkel. A kormány szerint kartellezve tolta fel az árat konzorcium, de ez korábban nem zavarta őket, majd Lázár János még hazugságba is keveredett az ügy miatt. A legvalószínűbb ok a felmondásra az, hogy a Közgép ne jusson több pénzhez. Az eredetileg 110 milliárdos árból eddig 48-at már átutalt a kormány. Ha ma felmondják a szerződést, akkor leghamarabb egy-másfél év mire átveheti más az építést, ha mostani konzorcium perel, akkor még tovább húzódhat az építkezés. (Népszabadság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.