Eljárás indult Habony Árpád ellen, aki lehet, hogy titokban szuperhős

politika
2015 április 10., 16:05
comments 165

Szegény jó Habony Árpád már egy záróvonalon sem hajthat úgy át, hogy ne induljon ellene eljárás. Az RTL híradója szerint a rendőrség amiatt a márciusi videó miatt piszkálja a fideszes főtanácsadót, amin Andy Vajnával az anyósülésen áthajt egy záróvonalon.

Vajna egyébként azt mondja, hogy nem tudja kié a kisbusz, amit Habony vezet.

Ez azért érdekes, mert a rendszám nincs benne a magyarorszag.hu adatbázisában, ami azt jelenti, hogy vagy nincs ilyen autó, vagy valamilyen biztonsági okból titokban akarják tartani a rendszámot.

Most így elsőre nehezen tudok elképzelni olyan jó indokot, amiért Habonynak, aki ugye hivatalosan semmilyen közfeladatot sem lát el, titkosszolgálati, vagy fedett autó kellene. Persze lehet, hogy Habony titokban valamilyen szuperhős, aki gonosz nyugdíjasoktól menti meg az országot, és nagyon drága táskákat szelídít, akkor viszont szegénynek borzasztó pechje van, hogy nem valami Batmobil szintű dolgot kapott, vagy egy Aston Marint, hanem egy fekete Volkswagen kisbuszt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.