Celluxpofát így még nem festettek meg Magyarországon

MŰVÉSZET
2015 április 20., 05:32
comments 11

Mondanám, ha biztosan tudnám, de nem vagyok annyira művelt. Viszont kétségtelenül szép lett a festmény, amit az Amire a Gyűrűk Urában milliókat költöttek, azt mi egy tekercs celluxszal megoldottuk című cikkünk ihletett.

photo_camera Szolnoki Szabolcs: Beszélgetések a politikáról (120x100 cm, akril és olajfesték, vásznon)

A modell Ács Dániel, a festő pedig olvasónk, Szolnoki Szabolcs, aki a múlt héten készítette el a „Beszélgetések a politikáról” című művet. Mint mondta, valószínűleg lesz folytatása a dolognak egy képsorozat formájában, de jól illett volna az októberi kiállítása, a Zombi demokrácia témájába is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.