Kispadon baszott, kibaszták

Jay Hart az angol nyolcadosztályban játszó Clitheroe játékosa volt egészen addig, amíg a Mossley AFC ellen 4–1-re elveszített idegenbeli mérkőzés után videóra nem vették, ahogy a kispadon közösül a csapat egyik szőke szurkolójával. A meccsen eleve több nő volt a szokottnál, Mossley-ben ugyanis pont ekkor volt a nők napja.

„Rettenetesen sajnálom, amit tettem. Ittam pár pohárral, azt hittem sikerült elrejtőznünk.”

- mondta a 24 éves játékos, aki pár pohártól annyira berúgott, hogy a pálya 4 oldalából 3-ról könnyen láthatő kispadot megfelelő búvóhelynek hitte. Az aktust többen látták, és voltak olyanok is, akik mobillal rögzítették.

Screamer

Hart megbánása nem hatotta meg a klubelnökét, aki ezt mondta, miután kirúgta a focistát a csapatból:

„Minden játékos, aki a Clitheroe színeit viseli, egyben a klubot is képviseli. Játékosainktól elvárjuk, hogy ennek megfelelően viselkedjenek. Ez most nem sikerült, csalódottak vagyunk.”

A focista barátnője és két gyerekének anyja egyébként nem a sportolóra volt igazán mérges, hanem azokra, akik lefilmezték a tettét. (Screamer via Nemzeti Sport)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.