https://img.444.hu/Download26.jpg

A Magyar Kormány Ismét Megsegítette A Magyar Kisembert És Kis Családját

ennyike
2015 május 04., 20:20
comments 199

Banki elszámolás - Felére csökkent egy nyíregyházi család törlesztőrészlete

Dozsnyák Benjámin, Dozsnyákné Barta Tímea és Dozsnyák Oszkár három, bankoktól kapott elszámolási és forintosítási tájékoztatót olvasnak át nyíregyházi otthonukban 2015. május 4-én. A család autóhitele havi 53 ezer 995 forintról 27 ezer 547 forintra, a lakástörlesztése az átlagos havi 53 ezer forintról 27 ezer 634 forintra csökkent, a már korábban lejárt 400 ezer forintos személyi hitele után a bank 166 ezer forintot utalt vissza. A családnak összességében a felére csökkent a havi törlesztőrészlete. MTI Fotó: Balázs Attila

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.