Ez egy nagyon kemény világ: strandon szexelésért 15(!) év fegyházat kaphat egy floridai férfi

Ilyen sokba még nem került egy sex on the beach.

A 40 éves Jose Caballero és a 20 éves Elissa Alvarez tavaly júliusban fényes nappal szexeltek egy floridai nyilvános strandon (Bradenton Beach), és a tanúk szerint meglátta őket egy 3 éves gyerek is.

A bíróság most bűnösnek találta őket erkölcstelen és buja viselkedésben, az esküdtszék 15 perc alatt hozta meg a döntését.

A nő börtönt kap, a férfi viszont fegyházat, méghozzá a bíró szerint a maximális, 15 éves büntetés várhat rá, mivel a bűncselekmény elkövetésekor kevesebb mint 3 éve szabadult a börtönből. A bíró felháborítónak tartotta, hogy a vádlottak nem vállaltak felelősséget a tetteikért, és nem fogadták el a vádalkult, így gondoskodni fog róla, hogy a férfi a legszigorúbb büntetést kapja.

A védelem azzal érvelt, hogy a két vádlott valójában nem szexelt, Alvarez csak táncolt Caballerón, illetve bökdöste, hogy felébredjen. Az ügyész szerint ez akkora butaság, hogy sértő, és hogy a pár nem is foglalkozott azzal, hogy látják-e őket, még egy törölközővel sem takarták el magukat, nemhogy a vízben bújtak volna el.

A védelem szerint a szemtanúk nem láttak nemi szerveket, és a videón sem látszanak, szóval az, hogy volt-e szex, pusztán spekuláció. A bíróság szerint nem.

Mindkét vádlottat szexuális bűnelkövetőként regisztrálták. (Miami Herald)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.