Fuck off! A világon először a Windows 10-ben lesz alap a középső ujjas emotikon

TECH
2015 május 05., 05:55
comments 47

A Windows 10-et történelmi terméknek szánja a Microsoft. Ambiciózus terveik szerint a legújabb oprendszerük egymilliárd gépen futhat majd, és olyan fontos újítások lesznek benne, mint az arccal-ujjal bejelentkezést lehetővé tevő Windows Hello, vagy a hologramokat vetítő HoloLens, illetve az a hihetetlen ígéret, hogy

a telefonos és a pc-s oprendszer gyakorlatilag egy és ugyanaz lesz, vagyis ugyanazok a szoftverek futhatnak majd minden eszközön.

De mindez semmi ahhoz képest, amit az Emojipedia fedezett fel.

A Windows 10 a világtörténelem első oprendszere, aminek emotikonkészletében alapból lesz

Fuck off!

Ráadásul a középső ujjat felmutató emotikonból egyből hat is lesz, hogy akár különböző bőrszínű kézzel is elküldhessük az anyjába azt, aki kiérdemelte.

Fuck off! (Via Verge. Címlapkép: Petras Gagilas / Flickr)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.