Nem elég, hogy Manny Pacquiao kikapott az évszázad bokszmeccsén, de még a vállát is műteni kell

sport
2015 május 05., 07:02
comments 26

Manny Pacquiao ugyan kikapott Floyd Mayweathertől az állítólagos évszázad meccsén, de legláabb keresett 40 millió dollárt. Mégsem örülhet igazán a vereségnek, mert úgy megsérült (elszakadt) a jobb válla, hogy héten meg kell műteni, és 9-12 hónapot ki kell hagynia. Pacquiao azt állította a meccs után, hogy a válla az edzőtáborban sérült meg, és vissza is akart lépni, de nem lehetett, viszont még fájdalomcsillapító injekciót sem kaphatott. Akárhogy is volt: kikapott. (ESPN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.