Heti Válasz: Egymás után rúgja az öngólokat a kormány

Média
2015 május 07., 05:04
comments 98

A vasárnapi zárva tartással kapcsolatos intézkedéseket és a halálbüntetésről szóló "vita" körülményeit ostorozza Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztője a lap mai számában.

"A kormányzó erők minden létező vagy elképzelt társadalmi betegséget igyekeznek azonmód, a törvény erejével orvosolni. Aminek haszna, hogy jószerével mindennap megoldásokról lehet beszélni. Kára ellenben, hogy nem egy hosszú távon tervező és építkező kormány képe rajzolódik ki előttünk"

- írja Borókai, aki szerint a kormány "kommunikációba fojtja a mindennapokat" ahelyett, hogy tervezetten cselekedne. A Heti Válasz főszerkesztője szerint a Fidesz a kudarcokért sajtót hibáztatja, pedig nem kéne, mert ott van például a Jobbik, aminek nincs is sajtója, és lám-lám.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.