Heti Válasz: Egymás után rúgja az öngólokat a kormány

Média
2015 május 07., 05:04
comments 98

A vasárnapi zárva tartással kapcsolatos intézkedéseket és a halálbüntetésről szóló "vita" körülményeit ostorozza Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztője a lap mai számában.

"A kormányzó erők minden létező vagy elképzelt társadalmi betegséget igyekeznek azonmód, a törvény erejével orvosolni. Aminek haszna, hogy jószerével mindennap megoldásokról lehet beszélni. Kára ellenben, hogy nem egy hosszú távon tervező és építkező kormány képe rajzolódik ki előttünk"

- írja Borókai, aki szerint a kormány "kommunikációba fojtja a mindennapokat" ahelyett, hogy tervezetten cselekedne. A Heti Válasz főszerkesztője szerint a Fidesz a kudarcokért sajtót hibáztatja, pedig nem kéne, mert ott van például a Jobbik, aminek nincs is sajtója, és lám-lám.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt