George Zimmerman egy lövöldözésben könnyebben megsérült

bűnügy
2015 május 12., 05:00
comments 55

A polgárőr, akit 2013-ban felmentettek a fekete Trayvon Martin megölése miatt indult perben, és akinek több, családon belüli erőszakos ügye is volt, utoljára februárban hallatott magáról, amikor megúszta a szövetségi vádemelést. Most viszont azzal került be a hírekbe, hogy a floridai Lake Mary-nél rálőttek a kocsira, amiben ült, és az üvegszilánkok megsértették az arcát. Nagyobb baja állítólag nem lett, simán besétált egy mentőautóba. A feltevések szerint egy régi haragosával fajult el idáig a vitája. (Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.