De hogy került Thom Yorke az iráni felvilágosító szakkönyv borítójára?

ZENE
2015 május 17., 09:27
comments 45

Egy hete foglalkoztatja ez az angolszász sajtót, mi direkt vártunk is egy kicsit a hír kezelésével, hátha kiderül mi lehet az oka, de nem, egyelőre teljes rejtély, hogyan került a Radiohead énekese a A férfiak házassági és szexuális problémái című könyvre.

thom_yorke

Nem Yorke az egyetlen híresség a borítón, felbukkan ott a 2009-ben elhunyt amerikai író, John Updike is. A harmadik férfi kiléte egyelőre nem ismert.

A 46 éves énekes amúgy viszonylag régóta együtt van Rachel Owennel, két gyermekük is van, de házassági problémákról nem tudni.

Nem ez az első eset, hogy Yorke arca váratlan reklámban bukkant fel, pár évvel ezelőtt egy ukrán hirdetésen ígértek az arcával segítséget az álmatlanság és a fejfájás ellen.

(via DailyMail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.