Varga Mihály nem hallott olyanról, hogy egy iskolában krétára vagy papírra nem jutott pénz

gazdaság
2015 május 18., 20:45
comments 523

Baló György vendége volt az RTL Klubon Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, akit a 2016-os költségvetésről kérdeztek. A magyar kormány legfegyelmezettebb hivatalnoka viszonylag jól állta a sarat egészen addig, amíg a két legérzékenyebb területre, az egészségügyre és az oktatásra nem terelődött a szó.

Az egészségügyről Varga kifejtette, hogy azért jut most arányaiban kevesebb pénz a területre, mert kevesebben vagyunk, és kifutottak a korábbi uniós beruházások. És hogy el kell fogadni, hogy Magyarországon ennyire van pénz. Valamint felvetette, hogy talán az egyes kórházak vezetői is felelősek azért, ami folyik náluk.

Varga szerint a pedagógusok bére általában nőtt Magyarországon, és ő még nem hallott olyanról, hogy egy iskolából hiányzott volna a kréta vagy a papír.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.