Képek a magyar egészségügyből, amiktől elsírod magad

2015 június 8., hétfő 10:11
541

Sokszor és sokan megírták már, mennyire rossz a helyzet a magyar egészségügyben, és hogy mennyire kevés a pénz a szektorban. Ami pénz van, az meg nem oda megy, ahová kellene. Arról azonban, hogy milyen rettenetes állapotok uralkodnak ma néhány magyar kórházban az EÜ helyzetkép nevű Facebook-oldal folyamatosan bővülő gyűjtése is remekül tanúskodik.

Egy mentőautó gumija (Forrás: Eü helyzetkép) Ne nyomd, úgyse jön senki. (Forrás: Eü helyzetkép) Jó étvágyat! (Forrás: Eü helyzetkép) Semmi különös, csak egy lámpa (Forrás: Eü helyzetkép) Beázott, na, (Forrás: Eü helyzetkép) Fő a higiénia! (Forrás: Eü helyzetkép) Radiátor egy magyar szülészeten (Forrás: Eü helyzetkép) Műtősruha se kell, majd mindenki csinál magának. (Forrás: Eü helyzetkép) Forrás: Eü helyzetkép Infúziótartóból is van elég, ha egy kicsit kreatívabban állunk hozzá a dolgokhoz. (Forrás: Eü helyzetkép) Leszakadt a vakolat, de épp nem zuhanyzott senki. (Forrás: Eü helyzetkép) Mekkora élmény lehet végigmenni ezen a folyosón! (Forrás: Eü helyzetkép) Forrás: Eü helyzetkép Forrás: Eü helyzetkép

 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt