Megvan, hogy mit kezd majd a lesokkolózott képviselőkkel Kövér hadserege. Megbilincseli őket

POLITIKA
2015 június 11., 07:18
comments 64

Darabonként 27 305 forintért „az állomány kiképzésére” vesz 20 darab bilincset az Országgyűlés Hivatala a házőrségnek - írja a Magyar Nemzet. Így aztán a számos dologra akár a parlamentben is kiválóan használható sokkoló után újabb hasznos eszközzel gazdagodik Kövér hadserege.

Az ASP Training Restraints Chain nevű bilincset a neten feleennyiért meg lehet venni, de felkészültek az akadékoskodásra, mert azt válaszolták, hogy

„Kényszerítő és rendészeti kiképző eszközöket az Országgyűlési Őrség csak a hatályos szabályoknak megfelelő, nemzetbiztonságilag átvilágított beszállítótól rendelhet, internetes áruházakból nem.”

Azért is drága, mert az árba bele kell számítani a szállítást, az ügyintézést, a vámot és az áfát is. Ez utóbbiak azért különösen viccesek, mert a Magyar Nemzet megkereste a szállító céget is. Kopácsi László, a Milipol Zrt. projektvezetője azt mondta, hogy az ő nyomógombos gyakorlóbilincsük egyedi, a cégük által gyártott, csak Magyarországon forgalmazott termék, így a kulcsos változattal való összevetése félrevezető. 

Sajnos a cég honlapján bilincset nem találtunk, de a neten van több kép is. Megyik legyen?

Az unalmas fekete?

Ugyan már, ennyi lehetőség van. Lehetne külön az LMP-seknek, a meleglobbinak, kommunistáknak, lázadó fideszeseknek, egykori SZDSZ-eseknek.

bilincsek2

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.