Ülj le, kapaszkodj meg valamiben, és légy erős: A KORMÁNY HAZAHOZOTT EGY MAGYAR FIATALT

csoda
2015 június 12., 12:56

Már írtunk arról, hogy a kormány 100 milliós programjának köszönhetően külföldre szakadt fiatal honfitársaink közül hazajönne 40 000 800 50 21 ember.

Hát a jó öreg magyar kormány nem is beszélt mellé, ugyanis Hazatértek az első fiatalok címmel beszámoltak a fantasztikus sikerről:

A KORMÁNY HAZAHOZOTT EGY (1!!!) MAGYAR FIATALT

varga mihály néz

Úgy hívják, hogy Sie Gábor, és több mint 2 londoni év után döntött úgy, hogy a támogatást elfogadva itthon alapozza meg jövőjét. (Mondjuk érdekes lenne, ha elvenné a pénzt, és menne vissza Londonba.)

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a magyar fiatalt az új munkahelyén, a székesfehérvári Macher Gépészeti és Elektronikai Kft. telephelyén köszöntötte. Videón is megvan a honfoglaló pillanat:

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.