https://img.444.hu/omega-oratórium-felcsút-pancho-arena-01.jpg

2015. június 13: az Omega Oratórium _letarolja_ Felcsútot

Popkult
2015 június 13., 20:44
comments 281

Április végén derült ki, hogy június 13-án (azaz ma) a felcsúti Pancho Arenában előbb kivetítik a Finnország-Magyarország Eb-selejtezőt, aztán fellép az Omega. Mindez csak 2015 forintba került a nézőknek.

photo_camera Az Omega Oratórium közönsége a koncert elõtt a kivetítõn a Finnország - Magyarország futballmérkőzést nézi Felcsúton, a Pancho Arénában

És mennyire jól jártak vele, hiszen a magyar válogatott nyert, az Omega pedig a képek alapján hozta a hamisítatlan Omega-hangulatot, bármilyen is legyen az.

photo_camera Kóbor János énekes (Fotók: Koszticsák Szilárd / MTI)

A bulit hosszú út előzte meg, aminek mentén rengeteg huhogó állt. Például Mihály Tamás basszusgitáros, aki közölte, hogy nem hajlandó koncertezni a miniszterelnök kedvenc falujában. Persze nem a felcsúti buli miatt szakadt az Omega, már két éve külön utakon járnak.

photo_camera Kóbor János énekes és Molnár György gitáros

Az Omega a hónap elején Moszkvában is felépett (ahol két éve koncerteztek először), néhány nappal később pedig Pozsonyban jártak, de a felcsúti koncert miatt vissza kellett utasítaniuk egy stockholmi koncertet is. A felcsúti bulit Kóbor János azért is várta nagyon, mert legutoljára a Puskás Stadionban érezte úgy magát, mint most a Pancho Arenában.

photo_camera A közönség az Omega Oratórium előadásán

Egyébként van az a pénz, amiért Nagy Feró is fellépne a felcsúti stadionban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.