https://img.444.hu/omega-oratórium-felcsút-pancho-arena-01.jpg

2015. június 13: az Omega Oratórium _letarolja_ Felcsútot

2015 június 13., szombat 20:44
282

Április végén derült ki, hogy június 13-án (azaz ma) a felcsúti Pancho Arenában előbb kivetítik a Finnország-Magyarország Eb-selejtezőt, aztán fellép az Omega. Mindez csak 2015 forintba került a nézőknek.

Az Omega Oratórium közönsége a koncert elõtt a kivetítõn a Finnország - Magyarország futballmérkőzést nézi Felcsúton, a Pancho Arénában

És mennyire jól jártak vele, hiszen a magyar válogatott nyert, az Omega pedig a képek alapján hozta a hamisítatlan Omega-hangulatot, bármilyen is legyen az.

Kóbor János énekes (Fotók: Koszticsák Szilárd / MTI)

A bulit hosszú út előzte meg, aminek mentén rengeteg huhogó állt. Például Mihály Tamás basszusgitáros, aki közölte, hogy nem hajlandó koncertezni a miniszterelnök kedvenc falujában. Persze nem a felcsúti buli miatt szakadt az Omega, már két éve külön utakon járnak.

Kóbor János énekes és Molnár György gitáros

Az Omega a hónap elején Moszkvában is felépett (ahol két éve koncerteztek először), néhány nappal később pedig Pozsonyban jártak, de a felcsúti koncert miatt vissza kellett utasítaniuk egy stockholmi koncertet is. A felcsúti bulit Kóbor János azért is várta nagyon, mert legutoljára a Puskás Stadionban érezte úgy magát, mint most a Pancho Arenában.

A közönség az Omega Oratórium előadásán

Egyébként van az a pénz, amiért Nagy Feró is fellépne a felcsúti stadionban.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt