A Paks II. Zrt. gazdasági igazgatójáé a lopott laptop

bűnügy
2015 június 17., 02:18
comments 33

Szombaton írta meg a Blikk, hogy a paksi atomerőmű bővítésére létrehozott Paks II. Zrt. egyik vezetőjének Belgrád rakparton parkoló autójából elloptak egy laptopot. Az újság szerint annyira elővigyázatos lehetett ez az ember, hogy a laptoppjával az atomerőmű-építéssel kapcsolatos érzékeny dokumentumok is kerülhettek illetéktelen kezekbe.

A Blikk most megírta azt is, kinek az autóját törték fel:

Dr. Nádasdy Bence, az MVM Paks II. Zrt. gazdasági igazgatója parkolt a rakparton laptoppal az autóban.

A Belügyminisztérium szombaton közleményben tagadta, hogy titkos adatokat vittek volna el a géppel, de a Blikk szerint sokatmondó, hogy az ügyben a rendőrség kiemelt ügyek főosztálya jár el. Az LMP az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságában vizsgálná, mi és hogyan történt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.