17 magyar páros, akikről nehéz elképzelni, hogy volt idő, amikor egyszerre éltek

életmód
2015 június 21., 08:08
comments 206

Gondoltad volna, hogy voltak olyan időszakok a világban, amikor olyan emberek voltak egy időben ezen a világon, mint Helen Keller és Chris Rock, Nikola Tesla és Harrison Ford vagy Raszputyin és Gerald Ford?

A Vox összegyűjtött 7 híres párost, amire mi válaszul tízzel több olyan furcsa magyar párost választottunk, akikről az ember kapásból nem feltételezné, hogy volt idő, amikor egyszerre éltek.

Ebből kiderül, hogy van még olyan fideszes, aki Ferenc Józseffel egy levegőt szívott, az ő életük együtt eddig 175 évet ölelt fel. A listán szereplők közül van, aki 1830-ban született, a legfiatalabb pedig Kiszel Tünde 2001-ben született lánya, Donatella.

A listát persze a végtelenségig lehetne folytatni, ajánljuk is mindenkinek, nagyon jó játék.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.