Ez a zseni 23 perc alatt vitte végig a Super Mario Worldöt, BEKÖTÖTT SZEMMEL

játék
2015 június 24., 16:07
comments 43

A játékos csodagyerek azt állítja, hogy június 16-án kezdte el gyakorolni bekötött szemmel a pályákat, majd 20-án már élesben próbálkozott, és 23-ára sikerült is végigvinnie az egész játékot 23 perc 14 másodperc alatt. Ebbe belefért 3 halál is, de szerencsére nem lett belőle game over. Oldalt az is látszik, hogy éppen milyen gombokat nyomott.

PangaeaPanga, a hős egy speedrunner – akinek az a hobbija, hogy a lehető leggyorsabban megy végig a játékokon –, és nem először csinált ilyesmit, már egy rakás Mario-játékot végigvitt Nintendón. (Kotaku)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.