Steven Seagal azt állítja a kamu orosz harcművészeti bemutatójáról, hogy nem volt kamu

MŰVÉSZET
2015 június 24., 15:05
comments 201

A sztár, aki akkora barátja Putyinnak, hogy már magát is orosznak tartja, márciusban harcművészeti bemutatót tartott. Az aikidomester akkor beherbálozott Bud Spencerként, a lehető leglassabban, mégis meglepően hatásosan vitte padlóra az ellenfeleit.

A TMZ most megkérdezte a kamuharcművészt, hogy a kamuverekedés igazi volt-e. Seagal azt válaszolta, hogy a bunyó valódi volt, és megpróbál nem megsértődni a kérdésen, hiszen egész életében gyakorolta a harcművészetet. Amikor a riporter megkérdezte, hogy akkor miért jár két testőrrel, azt mondta, nem jár testőrökkel, az őt kísérő két hallgatag férfi csak a barátja.

Steven Seagal – aki tavaly Magyarországon is zenélt – bejárta Oroszországot a blues zenekarával, és korábban Csecsenföldön még azt is bemutatta, hogy nem csak a harc, hanem a tánc mestere is:

steven seagal dance

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.