Puszta kézzel tépett szét egy bankautomatát a kínai nő, mert azt hitte, hogy az elnyelte a kártyáját

külföld
2015 június 26., 16:20
comments 55

A kínai Csilin tartomány fővárosában, Csangcsunban egy nő 10 percig üvöltözött egy bankautomatával. Beszámolók szerint először letépte a gép borítását, majd verni kezdte. Azt állította, hogy a gép elnyerte a bankkártyáját. Egy járókelő közben arról is meggyőzte, hogy célravezető lehet, ha üvölt a géppel, ezért a nő kiabált is.

Az automatát tulajdonló bank munkatársai azt mondják, mikor kiérkeztek e helyszínre, hogy összeszereljék az automatát, biztosan nem volt benne beragadt bankkártya. Az viszont meglepte őket, hogy nő puszta kézzel ekkora pusztítást végzett a gépen, hiszen addig nem hitték, hogy ezeknél az automatáknál lehetséges ilyesmi.

A dühöngőre a járókelők hívták ki a rendőröket, a kínai újságok szerint a járőrök egy pszichiátriai intézménybe szállították a nőt kivizsgálásra. A helyi média szerint ugyanez a nő már két hónapja is húzott hasonlót, akkor is nekitámadt egy automatának, mondván, hogy az elnyelte a kártyáját. Apró tárgyakat dugott be a gép kártyanyílásán, de akkor sem volt beragadt kártya a gépben. A kínai média szerint már a két hónappal ezelőtti eset után is pszichiátriára szállították. (DailyMail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.