Íme London konzervatív polgármesterjelöltje

Indokolatlanul hosszú propagandacikket közölt a Daily Mail Ivan Massow milliomos vállalkozóról, aki várhatóan a konzervatív tory párt polgármesterjelöltje lesz Londonban a jövő évi választáson. Egy kicsit azonban mégis más ez, mint egy szokványos jelöltbemutató írás, Ivan Massow élete ugyanis tényleg eléggé messze van az átlagostól.

A vállalkozó, akinek vagyonát 30 millió font (13,2 milliárd forint) körülire becsülik, meleg. Sőt, melegjogi aktivistának is mondja magát. A 47 éves férfi egy 20 éves geológushallgatóval él, és néhány hónap múlva gyereke születik egy leszbikus nőtől. Mikor a gyerek megfogant, a nő is tartós párkapcsolatban élt, és eredetileg a két pár úgy tervezte, hogy a kisfiút főleg a két nő neveli majd. Időközben azonban az anya szakított szerelmével. Most ő is Ivannal és 20 éves párjával és Massow londoni házában.

A milliomos egyébként a teljes nyíltság híve, így előszeretettel beszél a médiában arról is, korábban alkohol- és drogproblémái voltak, és kétszer kísérelt meg öngyilkosságot. Most ezt a választási kampányt viszont elég komolyan veszi.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.