https://img.444.hu/DSZZS20150701014.jpg

Több ezer egészségügyi dolgozó tüntetett béremelésért

POLITIKA
2015 július 01., 16:41
comments 125

Több ezer egészségügyi dolgozó demonstrált béremelésért a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara által szervezett tüntetésen. A tömeg a Jászai Mari térről vonult a Parlament elé. A kamara elnöke, Balogh Zoltán petíciót adott át az EMMI főosztályvezetőjének, amiben szándéknyilatkozat aláírását várják a minisztériumtól, hogy határozott és számottevő bérfejlesztés történik a szakápolóknál. Amennyiben ez nem történik meg szeptember végéig, felmondanak. Ezt a szándéknyilatkozatot több százan írták alá a rendezvényen. (MTI/Fotó: Szigetváry Zsolt)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.