És akkor mi vagyunk a jó buzik?

„Ha nincs Kerényi, én se vagyok meleg.”

Kulka János tavaly coming outolt, mert annyira feldühítette Kerényi Imre, aki a magyar színházakat, köztük a Nemzetit uraló buzilobbiról adott elő. Pedig amúgy magánügyének tartaná a szexuális vonzalmait. „A coming out nem az én ízlésem, én sokkal jobban szeretem a nyugalmamat. De az az érzésem, hogy ez a kötelességem. Képviselni azoknak a jogait, akik erre képtelenek” – mondta.

És bár az ízlésétől a bőrtanga és a vonulgatás is távol áll – „rózsaszín bugyogóban végigfutni az Andrássy úton az nem az én világom” –, azzal se tud mit kezdeni, hogy a miniszterelnök némileg lekezelően arra inti a melegeket, hogy ne provokáljanak.

„És akkor mi vagyunk a jó buzik?” – kérdezte Kulka, aki szerint emelt fővel kell vállalni a sorsot, és nem azt várni, hogy a miniszterelnök megengedje az alázatosoknak, hogy akár melegek is legyenek. A melegség nem választás kérdése. „Az vagy. Te arról nem tehetsz” – mondta. (Via A 7/24 Embere / Benyó Rita)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.