Jól odacsapott a vihar a Keleti pályaudvarnak

közlekedés
2015 július 09., 04:49

Jelentős fennakadások vannak a Keleti pályaudvarnál, ahol a sínekre sodort törmelék miatt öt vágányon nem közlekednek a vonatok A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon 30-40 perces késésekre kell számítani. A Gödöllő-Budapest közötti helyi személyvonatokat a mai napra lemondták, és 20-30 perces késéssel kell számolni a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon. Pótjegymentesen vehetők igénybe a Budapest és Hatvan között a gyors- és sebesvonatok. A székesfehérvári, hegyeshalmi, szobi, veresegyházi vonalakon már csak pár perces késések vannak. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.