A MÁV két éve képtelen egy, a pénztáraknál kapható jegyet online is elérhetővé tenni

közlekedés
2015 július 23., 04:42
comments 51

A Balaton mellett élő olvasónk, Imre hívta fel a figyelmünket Magyarország legjobb vasúttársaságának, a MÁV-nak különös észjárására. Létezik egy kedvezményes "Balaton kerékpárjegy" a magyar tengerre utazók számára, ezzel 420 forintért vihetjük magunkkal a biciklinket, szemben az eredeti 630 forintos árral. A különbség nem óriási, de egy sör árát azért meg lehet spórolni.

A "Balaton kerékpárjegy" elérhető a vasútállomások pénztárainál, de online nem. Imre meg is kérdezte a MÁV-ot még 2013-ban, hogy miért nem. Ezt a választ kapta:

Ez a jegytípus jelenleg internetes felületünkön nem váltható meg, azonban annak érdekében, hogy bővítsük az elérhető jegytípusok körét, észrevételét továbbítottuk illetékes munkatársunknak.

Üdvözlettel:

Hivert Gábor

ügyfélkapcsolati szakelőadó

A levelezés után két évvel tapasztalunk változást? Semmit. Továbbra is a pénztáraknál állhatunk sorba, ha spórolni szeretnénk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.