A magyar foci miatt estek egymásnak fideszes politikusok Facebookon

2015 július 24., péntek 7:32
224

Csütörtök este egészen szánni való, rettenetes játékkal a Ferencváros 2-0-ás vereséget szenvedett a bosnyák Zeljeznicar otthonában, és ezzel kettős vereséggel távoztak az idei európai kupaküzdelmekből. A csapat, amelyik tavaly kapott új csodastadiont, idén meg legutóbb az Emmi tömte ki őket 750 millió forint közpénzzel, ezentúl csak itthon boldogíthatja a szar foci szerelmeseit.

A csapatot elkísérő ultrák Facebookos beszámolója szerint ráadásul őket meg azért nem engedték be a stadionba, mert bár a bosnyák szervezők és a helyi rendőrség is mindent rendben talált náluk és érvényes jegyük is volt, Budapestről a Fradi vezetősége meggyőzte az UEFA illetékeseit, hogy ne mehessenek be. Az újabb csatát a Fradi ultrái és a fideszes pártigazgató és szavazóirányító Kubatov Gábor között már nem hagyhatta szó nélkül a fideszes újpesti polgármester, Wintermantel Zsolt sem, aki Facebookon üzent Kubatovnak:

wintermantel

Kubatov helyett csütörtök késő este a Fidesz polihisztora, az MTK-elnök Deutsch Tamás érezte úgy, hogy válaszolnia kell minderre, ezért Wintermantel posztja alá kommentelt. Amiben ha jól értjük, uborkafára felkapaszkodott idiótának, szánalmas lájkkurvának és lila majomnak nevezte párttársát:

winter02

Az mondjuk nem világos, hogy miért jön elő Deutsch a jófej klubelnök dologgal, mert tudtunkkal Wintermantel nem az Újpest elnöke. De nem is ez az első dolog, amit valaha nem értettünk egy Deutsch-megnyilvánulásból.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt