Görbicz Anita alig két hónappal a szülés után már újra edz

sport
2015 július 31., 14:33
comments 75

A Győri Audi ETO KC játékosa úgy tervezi, hogy szeptember elejére újra olyan formába fog jönni, hogy már a csapattal tudjon edzeni. Most egyéni tréningeket tart, saját erőnléti edzővel fut és erősít.

photo_camera Fotó: AFP / Kisbenadek Attila

Ugyanakkor a visszatérése pontos időpontjáról még nem akart beszélni, ez majd azon múlik, hogyan sikerülnek a közös edzések.

Görbicz Anita június 8-án szülte meg kisfiát. Azt mondta, hoyg az anyaság csodás dolog, de csak a kézilabdával együtt lehet teljes az élete. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.