Jobbikosok hivatalos útra mennek a Krímre

POLITIKA
2015 augusztus 02., 18:54
comments 254

Az oroszbarát Jobbikot meghívták az oroszok által elfoglalt Krím-félszigetre. A hivatalos útra a párt igent mondott, mondta Gyöngyösi Márton a Sputniknak, de pontos időpontot még nem tudnak. Gyöngyösi szerint ősszel, októberben tekinthetik meg az oroszok által elfoglalt félszigetet. A Jobbik frakcióvezető-helyettese kiemelte, hogy a párt

"a lehető legmagasabb szinten képviselteti magát majd a találkozón."

gyongyosi_marton_jobbik_10

Gyöngyösi korábban részt vett megfigyelőként a Nyugat által el nem ismert donyecki és luhanszki elszakadási választásokon. Emiatt kitiltották Ukrajnából.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.